Vyhledej
Královédvorsko > Vzdělávání > základní školy > ZŠ Schulzovy sady

ZŠ Schulzovy sady zve na zápis (3. a 4. dubna 2019)

Redakce / 20.03.2019, Dvůr Králové nad Labem, zsschulzovysady.kralovedvorsko.cz
V uplynulých měsících se potkávali v prostorách naší školy předškoláci. Někteří přišli s mateřskou školou na návštěvu do prvních tříd, jiní docházeli pravidelně na odpolední program Ze školky do školy. Tak pro ně začalo první seznámení se školou. Nyní přinášíme informace o tom, jaký je průběh zápisu a co děti čeká ve škole v první třídě.

Ahoj předškoláci!

blíží se očekávaný zápis do 1. tříd. Paní učitelka si s vámi bude povídat o tom, co vás baví a kde bydlíte, ověří si, zda umíte roztřídit geometrické tvary, určit množství do šesti, pojmenovat barvy, nakreslit postavu, ráda si poslechne básničku či písničku, kterou jste se ve školce naučili. 

V první třídě na vás čeká mnoho dobrodružství a zábavy. Budete si hrát s písmenky a naučíte se číst a psát. Najdete ztracená čísla, se kterými budete počítat. Stane se z vás velká kapela, která bude hrát na hudební nástroje a zpívat. Určitě navštívíte divadlo nebo kino, vydáte se na turistický den, čekají vás besídky, karnevaly, soutěže, výlety a také náš oblíbený školní les. Je toho mnoho, co v první třídě zažijete. Ať je léto nebo zima, v naší škole je to prima! 

Těšíme se na vás 3. a 4. dubna 2019. 

Tak ahoj u zápisu!

Mgr. Diana Kotová a Mgr. Markéta Johnová

Další články ZŠ Schulzovy sady

 
Vaše komentáře

Přečteno 872x