Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Výsledky oblastních tenisových přeborů jednotlivců 2021

Redakce / 14.06.2021, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Stejně jako minulý rok se i letos bohužel hráli oblastní přebory (Královéhradecký + Pardubický kraj) tenistů ve všech věkových kategoriích díky Covid-19 v jednom termínu. a tak si hráči museli vybrat pouze jednu kategorii, ve které si přebory zahrají. Přesto naši hráči TCDK přivezli neskutečných 14 medailí a máme i postupující na Mistrovství ČR jednotlivců, které se uskuteční o prázdninách.

FOTOGALERIE - OBLASTNÍ TENISOVÉ PŘEBORY JEDNOTLIVCŮ 2021!!


Přehled výsledků našich hráčů

MINITENIS:

Na našich kurtech se sjelo 6 hráčů a hráček z nejmladší kategorie a na dvorském centrkurtu získal stříbrnou medaili za druhé místo Denis Hayek a bronz bral Karel Krejčí. Zkušenosti v tomto sbírala Míša Šimková. Navíc jsme obdrželi pořadatelství na tuto neděli 20.6.2021 oblastního finále družstev od 15 hod., našimi soupeři budou LTC Vysoké Mýto a TK Hlinsko.

BABYTENIS:

Oliver Vala skončil na přeboru hráčů do 9 let získal krásnou bronzovou medaili za 3. místo, na 5.-8. místě skončila Monička Klimešová.

MLADŠÍ ŽÁCI:

Ve Dvoře Králové jsme uspořádali oblastní přebory chlapců. Honza Motal se choval jako název na svém triku „Predátor“ a získal titul oblastního přeborníka mladších žáků a k tomu přidal zlatou medaili společně s dalším naším hráčem Matyášem Záhornickým ve čtyřhře. Honza se tímto výsledkem kvalifikoval na letní Mistrovství ČR jednotlivců.
Výsledky turnaje zde.
V chlapcích má navíc jistou účast na Mistrovství ČR jednotlivců Dominik Vágner.

Andrejka Kučerová předvedla skvělé výkony v soutěži dívek a získala dvě bronzové medaile za třetí místo ve dvouhře i čtyřhře. Navíc v dodatečném zápase poražených ze semifinále si vybojovala pozici 1. náhradnice
Výsledky turnaje zde.

STARŠÍ ŽÁCI:

Floortje Chrisstoffels prohrála až ve finále a tímto výsledkem si získala také účast na Mistrovství ČR jednotlivců. Navíc ke stříbru za dvouhru přidala i bronz ve čtyřhře, kterou hrála po boku Štěpánky Řezáčové (hostuje za TCDK v soutěži družstev mladší a starší žactvo).
Sára Divilová skončila ve dvouhře na 3. místě a v souboji poražených semifinalistek zvítězila o místo 1. náhradnice účasti na Mistrovství ČR jednotlivců. Ve čtyřhře získala stříbrnou medaili společně s Martinou Vašákovou z TK Pernštýn Pardubice.
Výsledky turnaje zde.

DOROST:

Adam Nápravník se stal oblastním přeborníkem ve čtyřhře se svým dlouholetým deblovým partnerem Ondrou Kratochvílem z LTC Pardubice.
Výsledky turnaje zde.

DOSPĚLÍ:

Mikuláš Holub získal bronzovou medaili ve čtyřhře společně s Vojtou Berkou z LTC Pardubice.
Výsledky turnaje zde.

Celkem naši hráči nejen pro sebe, ale i náš klub a město Dvůr Králové vybojovali 4 zlaté, 3 stříbrné a 7 bronzových medailí, čímž překonali oblastní přebory z roku 2020.

Navíc několik hráčů, kteří letos hostují v našem klubu v soutěži družstev, získali další medaile.

Všem, kteří nás úspěšně reprezentovali na oblastních přeborech patří obrovská gratulace a poděkování celého klubu.

Shrnutí 


Letní Mistrovství ČR jednotlivců si tedy zahraje celkem 6 rodáků z našeho města!

Babytenista David Motal v Rakovníku, mladší žáci Dominik Vágner a Honza Motal v Liberci, starší žákyně Floortje Chrisstoffels v Dobříši, dorostenci Štěpán Baum a Jakub Filip (oba TK Sparta Praha) Pardubickou Juniorku, někteří další si díky žebříčkovému postavení zahrají čtyřhru.

Věřím, že se nám podaří i následující víkend v posledních utkáních družstev a završíme úspěšně začátek letošní letní sezóny.

Roman Nápravník
TC DKNL

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 633x