Vyhledej
Královédvorsko > Sport > trampolíny

Finále Českého poháru a MČR družstev ve skocích na trampolíně

Redakce, / 6.11.2022, Dvůr Králové nad Labem, sokol.kralovedvorsko.cz
O prvním listopadovém víkendu proběhly v libereckém TC Orionka poslední dva závody letošní trampolínové sezóny: 4. závod Českého poháru a MČR družstev. Oddíl trampolín ze Dvora Králové zde měl své zástupce.

V sobotu 6. listopadu nás již tradičně na pohárovém závodu reprezentovala Anička Svobodová. Opět se dostala do finále, finálovou sestavu bohužel ovšem nedoskákala a bylo z toho 7. místo. O chvíli slávy na stupních vítězů ale nepřišla, zvítězila totiž v celkovém hodnocení Českého poháru žen B pro rok 2022.

Dobře si také vedla v kategorii synchronních páru dospělých. Tam společnostě s Tamarou Ustohalovou z Košic postoupila do finále z 6. místa, kde si ještě o dvě příčky polepšily. Přestože jim jen o pár bodů utekla medailová pozice, považují to děvčata za velký úspěch, protože toto duo poprvé trénovaly den před samotným závodem.

Dařilo se nám i v neděli 6. listopadu na Mistrovství České republiky družstev, kde naše družstvo ve složení Anička Svobodová, Adélka Hermanová a Tamara Ustohalová, která pro tento závod hostovala v našem oddílu, se v nabité konkurenci nejlepších družstev z celé ČR umístilo na 9. místě.

oddíl skoků na trampolíně 
TJ Sokol Dvůr Králové 

Další články TJ Sokol Dvůr Králové

 
Vaše komentáře

Přečteno 227x