Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Titul JUTA CUP v rukou Dvoráka, Gabča dřela na WTA, Kuba v semi juniorky

Redakce, / 2.08.2023, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Známe vítěze lepšího JUTA CUPU! Po loňské výhře Dana Pátého zůstal titul ze dvouhry mužů opět v držení rodáka ze Dvora Králové.

FOTOGALERIE - TITUL JUTA CUP V RUKOU DVORÁKA, GABČA DŘELA, KUBA V SEMI JUNIORKY!!

Letošní ročník hrálo přes 120 hráčů, další hráči s klubovou příslušností TCDK skvěle bojovali a připsali si cenná vítězství.
 
Královédvorák Štěpán Baum (ročník 2003, TK Sparta Praha) na cestě pavoukem až k titulu ztratil set pouze v prvním kole, pak už byl nezastavitelný. Finále se bohužel neodehrálo, jeho soupeř k utkání nenastoupil. Je super, že si dosud největší titul v kategorii mužů Štěpán připsal na domácích kurtech.

Dvouhru žen vyhrála Katherine Barnes z Českého Brodu.

Děkuji tímto všem, kteří se na přípravě a organizaci turnaje podíleli a hlavnímu sponzorovi turnaje firmě JUTA.

NOVINKY ZE SVĚTA KRÁLOVÉDVORSKÉHO TENISU


Premiéru v hlavní soutěži turnaje WTA má za sebou GABČA KNUTSON. Ve včerejším podvečerním televizním utkání Gabča neskutečně dřela o každý míč proti Tereze Martincové, v závěru asi chybělo pár sil, zkušeností a potřebného štěstíčka. Výsledek 6:2, 4:6 a 4:6 hovoří za vše a zápas trval přes 2,5 hodiny.

JAKUB FILIP na Pardubické juniorce MČR dorostenců prochází pavoukem jako nůž máslem a po dnešní výhře 7:5, 6:2 je již v semifinále dvouhry. Ve čtyřhře se Kubovi bohužel zranil spoluhráč, a tak do ní nemohl nastoupit.

Všem třem potlesk a držíme palce dál!!
TCDK

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 783x