Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Přehled sobotních výsledků tenisových zápasů

Redakce / 6.06.2020, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Dnes naši hráči v různých věkových kategoriích nastoupili celkem v barvách Dvora Králové k 6 mistrovským zápasům. Ve 4 z nich jsme se radovali z vítězství!!

FOTOGALERIE - PŘEHLED SOBOTNÍCH VÝSLEDKŮ TCDK!!

Po 15 letech jsme měli čest zahrát si 2. LIGU DOSPĚLÝCH, bohužel náš soupeř DTJ byl nad naše síly. Za soupeře zahrál velmi dobře Patrik Malý, který díky 2 získaným bodům přiklonil misku vah na stranu v poměru 2:6 pro DTJ. Přesto jsme v žádném případě ostudu neudělali a v několika zápasech jsme nedotáhli velmi nadějný stav k celkovému vítězství. Výsledky jsou zde.

Náš další soupeř pro A tým bude za 14 dní v zápase o setrvání ve 2. lize Moravská Třebová, opět vyrážíme na hřiště soupeře.

Náš velmi mladý tým DOSPĚLÝCH "B" doplněný o trošku staršího předsedu😀 vyrazil k utkání divize do Chrudimi a veze pro nás velmi důležitou výhru 5:4, která znamená udržení této soutěže pro příští rok. 
Výsledky budou brzo zde. Za 2 týdny vyrážíme opět na DTJ Hradec!!

DOSPĚLÍ "C" si dnes doma poradili hladce s Horní Brannou a po vítězství 9:0 změří dále síly s prvním nasazeným týmem královéhradecké soutěže Turnovem. Výsledky zde.

STARŠÍ ŽÁCI "A" sice prohráli na DTJ Hradec 0:9, ale je potřeba si uvědomit, že 4 z 5 našich chlapců, kteří dnes nastoupili jsou teprve druhým rokem mladší žáci. Výsledky budou brzo zde. Za 14 dní pojedou bojovat o zachování nejvyšší soutěže do Chrudimi.

STARŠÍ ŽÁCI "B" doma dnes porazili poměrem 6:3 Vrchlabí a za 14 dní jedou k dalšímu zápasu na DTJ Hradec. Výsledky zde.

Naši BABYTENISTÉ dnes v odpoledním dešti a domácím zápase porazili 6:0 Českou Skalici a postoupili do semifinále základní skupiny. Výsledky zde.

Chci všem hráčům poděkovat za předvedené výkony. Důležité výhry jsme dnes urvali, komu se nedařilo, zabojujeme o to víc znovu za 2 týdny.

Již zítra - v neděli 7. června 2020 - nás doma čekají velmi důležité 4 zápasy.

Představí se dorostenci i mladší žáci A + B, přijďte jim zafandit. Všechny začínají v 9 hod. ráno!!

Kdo prohrál, nevěšte hlavu - MAKÁME DÁL..... 👏🎾

Roman Nápravník
TC DKNL

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 572x