Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Královédvorští babytenisté na úžasném 10. místě v ČR

Redakce / 13.09.2021, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
Náročný pátek mají za sebou naši babytenisté. Tři zápasy během jediného dne a půlnoční návrat domů....

FOTOGALERIE - BABYTENISTÉ NA 10. MÍSTĚ V ČR!!


V prvním zápase o postup mezi nejlepších 8 nám po remíze 3:3 na zápasy s Plzní nakonec postup zhatilo horší skóre o pouhé 4 gamy....
V odpoledním boji o konečné 9.-12. místo s Českými Budějovicemi jsme si připsali výhru 4:2 a do podvečerního zápasu o 10. místo jsme nastoupili proti Zlínu. 
Prohra 2:4 nám určila konečné 10 místo.
Když se podíváme, jak s velkými městy jsme se měřili a v celkovém skore 9:9 ze všech zápasů jsme museli předvést skvělé výkony.

OBROVSKÁ GRATULACE + PODĚKOVÁNÍ všem, kteří se o toto družstvo dá se říci od minitenisu 4 roky starali (kapitáni Martin Vala, Martin Klimeš a trenéři Verča s Viky).

Přesto do našeho města míří 2 zlaté medaile z tohoto mistrovství.
David Motal zvládl na výbornou pozici hráče č. 1 na soupisce TK Prostějov a ve třech víkendových zápasech ztratil ve dvouhře pouhé 3 gamy a stal se tak hlavním strůjcem titulu v soutěži družstev v babytenisu pro tento klub. 
David se pro příští sezónu vrací do TCDK a bude za nás bojovat v mladších žácích, kde nám jistě zúročí to, že jsme ho v této kategorii oželeli a pustili do Prostějova.

Adam Nápravník získával trenérské zkušenosti poprvé na lavičce TK Prostějov jako trenér a člen realizačního týmu a zítra bude opět pomáhat růst hráčům TCDK.

Příští víkend se v Rakovníku uskuteční MČR jednotlivců v kategorii babytenis a z našich hráčů se představí:
DAVID MOTAL, OLÍŠEK VALA kteří se nominovali z oblastních přeborů. MONČA KLIMEŠOVÁ po úžasné páteční jízdě a 6 výhrách v Prostějově obdržela volnou kartu ČTS a v Rakovníku se představí také...

Tak makejte všichni dál.....

Roman Nápravník 
TCDKNL

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 616x