Vyhledej
Královédvorsko > Sport

Příměstský tábor/soustředění se zaměřením na překážkové sporty a plavání

Redakce / 5.02.2023
Ve Dvoře Králové se v červenci uskuteční příměstský sportovní tábor se zaměřením na překážkové sporty (OCR, Ninja) a plavání. Tábor přímo navazuje na oblíbené cykloplavecké tábory a bude je připravovat podobný tým.

FOTOGALERIE - Příměstský tábor/soustředění se zaměřením na překážkové sporty a plavání

Tábor je určen pro aktivní sportovcs dobrou fyzickou kondicí a odhodláním na sobě opravdu makat a zlepšovat se. Nikoliv pro gaučové povaleče :-) Na táboře se bude opravdu hodně trénovat. Ale čas bude i na zábavu a relaxaci.

U mladších dětí je potřeba, aby se dokázaly udržet ve visu alespoň chvilku jednou rukou a delší dobu oběma rukama. U starších dětí je potřeba zvládnout aspoň shyb. Na tom už se dá stavět :-) Byli bychom moc rádi, aby zájemci o tábor přišli alespoň na 2 tréninky do nové OCR areny a zkusili si, co to obnáší.

Termín: 
Druhý týden v červenci 10 - 15. července, cca 8 - 16h

Náplň:
- technika na OCR a ninja překážkách
- běh - správný trénink
- plavání a relaxace na koupališti - jedna lekce odpoledne

Kde:
- OCR arena Dvůr Králové nad Labem
- městský park
- atletický stadion
- koupaliště
- 1 až 2 výlety - Gladiátor arena HK, arena Dolní Bousov atp.

Trenéři:
OCR specialita, běžec specialista - popřípadě jeden univerzální odborník - Plus jeden až 3 pomocníci dle potřebyNa jeden den také velká sportovní osobnost - zatím jednáme se Zuzanou Kocumovou (2x Mistryně světa Spartan race), Lukáš Novák (Mistr ČR v OCR). 

Cena:
Podařilo se nám stát se součástí několika táborů, které s využitím dotací pořádá MAS Královédvorsko. Cena tak bude pro všechny tábory jednotná příjemných 1600 Kč. Protože však chceme sehnat opravdu kvalitního trenéra (trenéry) a hosta, tak je možné, že to nebude úplně stačit a nějakou korunu ještě budeme vybírat - cca 500 Kč. (podobné kempy obvykle stojí mnoho tisíc korun).

Přihlášení:
Protože pořadatelem je MAS (Místní akční skupina), tak se i stará o veškerou administrativu. A to včetně přihlášek v jednotném formuláři, který prý bude zveřejněn na začátku týdne. Prosím sledujte FB skupinu OCR runners Dvůr Králové - jakmile bude formulář připraven, tak jej dáme do této skupiny. Potom je nutné neprodleně vyplnit přihlášku, aby bylo místo. Kapacita je maximálně 24 sportovců.

Kontakt:
Jan Holan, telefon: 732 521 835

Článek NENÍ zveřejněn na hlavní stránce portálu. Odkaz na něj je šířen členům Sokola a také do sportovních klubů v našem městě. 

 
Vaše komentáře

Přečteno 176x
 
Volná pracovní místa

Všeobecná sestra (Domov důchodců)

Terénní pečovatel (Diakonice ČCE DKnL)

Aplikační technik (JUTA, a.s.)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
29.03.2024 18:30 - 29.03.2024 21:30
Taneční večer s živou hudbou - Revival