Vyhledej
Královédvorsko > Sport > karate

Královédvorské karate znovu úspěšné

Redakce, / 5.05.2023, Dvůr Králové nad Labem, karate-do.kralovedvorsko.cz
Memoriál Josefa Rajcherta, tento název nesla soutěž, věnovaná vloni na podzim zesnulému velikánu českého karate, jehož památku přijelo do lovosické sportovní haly uctít minutou ticha, ale hlavně výbornými výkony, na 300 karatistů z 25 klubů celého Česka.

FOTOGALERIE - Královédvorské karate znovu úspěšné



Karate-Do Dvůr Králové reprezentovalo 12 závodníků a závodnic a nutno dodat, že velice úspěšně. Dvě medaile vybojovaly Viktorie Zbranková (zlato v kumite, bronz v kata) a Anežka Mládková (2x stříbro kata/kumite). Další cenné kovy přidávali královédvorští karatisté už pouze v kumite – zlatou vybojovali Jakub Jarolímek, Martin Palan a Mikuláš Zbranek, stříbrnou Adam Bartoň-Dobenín, Richard Kuhn a Radovan Mrkvička a bronzovou David Bezkočka a Ondřej Vágner.

Trenéři tak mohou být s výkony svých svěřenců spokojení, vždyť zanechali v Lovosicích velmi dobrý dojem a ukázali, že závodní parta má našlápnuto k dalším karatistickým úspěchům.

Závěrem bychom rádi poděkovali za podporu Městu Dvůr Králové nad Labem, společnostem Tektum a Etigraf. Velký dík patří rodičům, kteří se svými ratolestmi tráví celé dny na soutěžích a podporují je v jejich snažení v tak krásném bojovém sportu, jakým karate beze sporu je.

Petr Kocmánek 

Další články KARATE-DO

 
Vaše komentáře

Přečteno 229x
 
Kontakt



KARATE - DO
 
Dvůr Králové nad Labem

 
Nábor nových členů probíhá v září každý rok. 
Přijímáme chlapce i dívky ve věku od 7 let.
Cvičíme v tělocvičně ZŠ v ulici Komenského, Dvůr Králové n. L.
Pondělí 16.30 - 17.30 hod.
Pátek 16.00 - 17.00 hod.
 
Bližší informace Vám poskytne šéftrenér oddílu Petr Kocmánek na e-mailové adrese: karatedo.dknl@seznam.cz


Oddíl podporují:
  

  

Facebook skupina Karate-do
Staňte se členem naší skupiny na facebooku.
Kalendář akcí