Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Sokol Vítězná: Jsme hrdí na náš tým!

Redakce / 23.06.2022, Vítězná, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
1015 je krásné číslo a pro náš tým znamená jediné: počet nastřílených gólů od mini až po muže za sezónu!

FOTOGALERIE - JSME HRDÍ NA NÁŠ TÝM

PŘED-PŘÍPRAVKA (PP)
- ve čtvrtek 23.6. se těšíme na další trénink s dětmi od 3 do 6 let, trenéři Kuba a Kuba

MINI PŘÍPRAVKA (MINI)
- mini skončili zápasy již před týdnem a v ,,tabulce" a těžké konkurenci si vybojovali krásné ,,2.místo"!!! s 256 góly!!!

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA (MLP)
- mladší přípravka sehrála senzační poslední dvoj zápas na hřišti v Huntířově pod vedením Dana Tichovského a Kamila Pavelky, když v obou zápasech porazili šikovné Podhůří a potvrdili tak, že jejich práce se vyplatila, neboť ještě na podzim byli v polovině ,,tabulky" a dnešními výhry si dokonce zajistili krásné 3.místo opět za senzační podpory rodičů!!! s 218 góly!!!
Sokol - Podhůří - 10:5 a 6:3

STARŠÍ PŘÍPRAVKA (STP)
- starší přípravka trenéra Jakuba Daniela zakončila sezonu dvěma výhry nad dívky z Trutnova, když jsme mohli vidět i statečnost dívek, tak hlavně pěkné akce našich borců. Sezonu 2021/2022 tak tedy zakončili na krásném 2.místě!!! s 281 góly!!!
Sokol - MFK Trutnov dívky - 11:0 a 8:1

MLADŠÍ ŽÁCI (MLŽ)
- mladší žáci zakončili senzační jízdu sezonou 2021/2022, když jen v neděli ztvrdili výhrami v Pilníkově svou pílí pod vedením trenérů Honzy Tulacha, Filipa Balcara a Matthewa Sasky a zaslouženě tak získali 1.místo v celé soutěži, za což dostali od OFS krásný pohár!!! nastříleli 193 gólů!!!
Pilníkov - Sokol - 0:4 a 0:2


MUŽI
SK Janské Lázně - Sokol Vítězná 1:2 (1:0)
Branky: 32´ Celba - 56´ Tomášek, 83´ Špůr
ŽK 1:0
Rozhodčí: Petrů
Diváků 55
Sestava Janských Lázní: Sameš, Mihalík, Michal Sapár, Borkovec, Kozák, Plšek, Richard Pour, Pospíšil, Celba (60´ Aleš Pour), Hradecký, Skalický

Zápas pravdy pro domácí přinesl lepší první poločas pro domácí se zaslouženým vedením 1:0 dorážkou Celby v závaru před brankou. Druhý poločas již domácí neměli ve své moci a hosté je přehrávali a zaslouženě vývoj utkání góly Tomáška po rohu a Špůra po chybě domácích v obraně otočili. Domácí šance měli, ale nedokázali je proměnit. Po 17 letech tak sestupují do okresní soutěže. (Zdroj)

Sestava Sokola: Daniel, Tichovský, Jirásko (A), Samko, Krákora, Jákl (K), Pácalt (82" Dušánek), Tomášek, Balghouthi (70" Rykr), Pivoňka (30" Kříž), Špůr

Připraveni na lavičce: Kutík, Žák

Realizační tým: vedoucí Kejzar, trenér Andrle P., asistent Hauser, zdravotnice: Lukešová

- svěřenci trenéra Petra Andrleho zajížděli v posledním zápase na hezký trávník do Jánský Lázní, kde jsme již několik let nevyhráli, přesto jsem jeli do zápasu s chutí a klidem, proto že na nás nebyl vyvíjen tlak. Nepřesnost v našich kopačkách byla znát, aby ne, když v poslední době nevíme co je to trénink. V prvním poločase jsme si vypracovali minimum šancí a soupeř hrozil hlavně z brejku a z našich zkažených přihrávek. I když jsme v celém zápase měli většinu dobu míč na kopačkách my, tak první gól nám však dal domácí soupeř, když z ,,trmy vrmy" se míč dostal k ležícímu hráči a od něj se míč odrazil ke spoluhráči a ten již sám dorážel do prázdné branky. To však bylo v prvním poločase vše. Do druhého poločasu jsem šli s chutí zápas otočit a vyhrát. Což se nám povedlo, když nejdříve z rohu našel Dan Jákl na přední tyči Jardu Tomáška a ten nůžky zavěsil na přední tyč, druhý gól po delší léčbě přidal Pepa Špůr, když nachytal rozehru domácích a tím pečetil končený výsledek 2:1 pro nás, pak už se mohlo jít jen slavit na hřiště, neboť ke všemu Podhůří klopýtlo a my tak na konec končíme ke všemu na pomyslném 3.místě skupiny o záchranu v OP.

- jako vždy jsme měli rozlučku hned po posledním zápase, a tak přípravy již byli v plném proudu od ranních hodin, chutné prasátko na gril nám připravil Zdenek Perlík, děkujeme :) Gril nám trochu selhal, ale naštěstí nás zachránil Pavel Hauser. A tak se pak mohlo pít a hodovat až do druhého dne. Někteří vydrželi na hřišti do druhého dne a jeli ještě na turnaj do Havlovic, kde získali 3.místo s týmem Piškotek Doubravice. Vše se vypilo a snědlo. Škoda, že nemohli všichni. Ale jsme rádi, že dorazili i tací, co nejsou moc vidět, ale moc pomáhají týmu. Děkujeme.

- Když to shrneme, tak začátek sezony se nám nepovedl, ale základ byl, aby si sedl tým, neboť přišlo mnoho nových hráčů, bohužel jsme ve skupině A skončili pod čarou a na jaře jsme museli hrát skupinu o záchranu v OP. V poháru jsme dokráčeli do 3.kola, když jsme promarnili souboj na umělce s Hajnicí. Byli jsme na zimním soustředění. Nyní nás čeká malá pauza a rozlosovaní nové sezony 2022/2023.

Takže v sezoně 2021/2022,
kterou jsem po dvou letech dohráli celou aniž by nás ovlivnil covid,
tak jsme celý tým
od Mini po muže
nastříleli neuvěřitelných  
1015 gólů!!!

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 197x