Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Poslední zápas sezony na Dubině (12. listopadu 2022)

Redakce, / 10.11.2022, Dvůr Králové nad Labem, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Poslední domácí zápas jsme zvládli, Gábriška dal hattrick, derby a poslední zápas seznamu za dveřmi - přijďte v sobotu od 10:30 hod. fandit na Dubinu!
Sokol Vítězná - TJ Strážné 3:0 (1:0)

Branky: Gábriška 3. Rozhodčí: Bittman. ŽK: 1:0. Diváků: 60.

Zasloužená výhra domácích, kteří byli po celý zápas lepším týmem. Zápas rozhodli svým prvním hattrickem v domácím týmu Luboš Gábriška. Zápas mohl skončit i vyšším rozdílem domácí neproměnili penaltu a několik šancí jim zlikvidoval dobře chytající gólman hostů Míra Lebeda.

Strážné šokoval Gábriška
Pokud by se měl některý ze sedmi víkendových výsledků označit za překvapivý, byl by jím snad jedině ten, který se zrodil ve Vítězné. Kdo ale sleduje počínání tamních fotbalistů v závěru podzimní části, mohl s výhrou nad Strážným kalkulovat. A měl by pravdu. Domácí byli proti tabulkově lépe postavenému soupeři po celý zápas lepším týmem a zásluhou hattricku Luboše Gábrišky vyhráli hladce 3:0.

"Při pivku jsme pokecali a já se záhy stal hráčem Vítězné," říká střelec Gábriška.

Slovák, který už 11 let žije v Česku. To je Luboš Gábriška, devětadvacetiletý středopolař Sokola Vítězná, jenž v osmi duelech letošní sezony nastřílel osm branek a naposledy proti Strážnému docílil hattricku. A kde že hrál fotbal před rokem? V Řeporyjích, v jednom dresu s bývalým reprezentantem Martinem Feninem. „Pro náš tým byl rozdílovým hráčem,“ říká Gábriška, jenž se těší nejen na poslední zápas roku, ale také na velkolepou rozlučku s podzimem.

Na mnoho branek mu přihrál i druhý náš slovenský forward, Jaroslav Geguš. Toto Slovenské duo se bude snažit v sobotu překvapit v roli favorita Bílou Třemešnou.

BOJUJEME ZA VÍTĚZNOU, PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT!

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 386x