Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Série domácích výher dvorských florbalistů pokračuje

Redakce, / 22.11.2022, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
První polovinu sezóny uzavřel domácí zápas proti týmu z Brandýsa nad Labem-Floorball Club Falcon. Hlavně díky bojovnosti zůstaly všechny 3 body doma a prodloužili jsme tak sérii výher na domácí palubovce.

FOTOGALERIE - Série domácích výher dvorských florbalistů pokračuje


Na gól nemuselo 180 diváků čekat dlouho, protože už po 31 sekundách se trefil Petr Janíček, když baseballově uklidil skákající balónek za Novákova záda. A v 8.minutě bylo ještě lépe, to když si Havranovu přihrávku zpoza branky srazil za brankovou čáru jeden z hostujících hráčů. Velkou kvalitu na balónku hosté poprvé zužitkovali v minutě 13. Jenže o necelých 20 vteřin později vrátil dvoubrankové vedení Dvorákům Karel Vašák. Do první přestávky se i přesto šlo pouze s jednobrankovým rozdílem, to když přízemní střelou na bližší tyč překonal David Stibora hostující Nejedlý.

Prostřední třetina nabídla hned 3 vyloučení na straně Dvoráků, hosté však nedokázali vyzrát na skvělé bránící Dvoráky. Jedinou branku vstřelil po důrazu v brankovišti Kuba Jebousek - 4:2.

Opět skvěle chytajícího Stibora hosté ne a ne překonat. Ke slovu se tak znovu dostali Dvoráci. To když Havranovu střelu dorazil Šimon Říha a dostal tak Královédvoráky do pohodlného 3 brankového vedení. To vydrželo až do konce zápasu a domácí skvělá série pěti výher v řadě tak pokračuje. Velké díky znovu patří divákům, kteří domácí zápasy navštěvují ve velmi pěkném počtu a v návštěvnosti domácích zápasů je tak Dvůr na druhém místě.

Konečný výsledek: 5:2 (3:2, 1:0. 1:0)
Janíček, Havran, Vašák, Jebousek, Říha

Počet střel: 25:25

Hráč utkání domácí: David Stibor
Hráč utkání hosté: Matěj Nezbeda

Počet diváků: 178

Komentář domácích Zíbr Tomáš (Trenér): Velice kvalitní soupeř. Nechápu, že nejsou v tabulce výše. Při nás stálo štěstí, skvělý gólman a tlačilo nás 180 diváků. A to pak nejde nic vypustit :) Díky moc!

Komentář hostů Cícha Petr (Vedoucí): Po nevydařeném vstupu do zápasu se nám nepodařilo prostřelit skvěle chytajícího golmana soupeře. Děkujeme soupeři za zápas a hodně štěstí do dalších zápasů.

Fotografie ze zápasu vyhotovili Miloslav Knap a Pavel Kohout.


Eduard Jirásko
Florbal DKnL

Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 208x